Jídelní lístek

Platný od 30. 11. 2020 do 4. 12. 2020

Bufet Fakulta strojní

 

mimo provoz

vzhledem k malému počtu zákazníků

pro Vás vaříme

v bufetu na FEl


.

Bufet Fakulta elektrotechnická

Pondělí

Polévka:
Čočková ● 28 Kč
(čočková, uzenina, směs koření)

Hlavní jídlo 1:
Vepřová kýta na houbách, housk. knedlík / rýže ● 96
(vepřové maso, houby, směs koření)

Hlavní jídlo 2:
Kuřecí medailonky po zahradnicku, vař. brambory / rýže ● 98 Kč
(kuřecí maso, zelenina, směs koření)

Úterý

Polévka:
Frankfurtská ● 28 Kč
(uzenina, brambory, směs koření)

Hlavní jídlo 1:
Vepřové medailonky s marinádou; hranolky / rýže ● 98 Kč
(vepřové maso, cibule, česnek,
soj. omáčka, worcester, koření, hořčice, kečup)

Hlavní jídlo 2:
Pečený losos s limetkovým přelivem, zámecké brambory ● 106
(losos, limetky, smetana)

Středa

Polévka:
Kuřecí vývar s kapáním ● 28 Kč
(kuřecí maso, zelenina, směs koření)

Hlavní jídlo 1:
Moravský vrabec se zelím / špenát;
bramborový / houskový knedlík ● 99 Kč
(vepřové maso, cibule, česnek, špenát / zelí, směs koření)

Hlavní jídlo 2:
Drůbeží risoto se sýrem ● 92 Kč
(rýže, kuřecí maso, zelenina, sýr)

Čtvrtek

Polévka:
Gulášová ● 28 Kč
(Hovězí maso mleté, brambory, směs koření)

Hlavní jídlo 1:
Kuřecí řízek Savoj, bramborová kaše ● 99 Kč
(kuřecí maso, trojobal, vejce)

Hlavní jídlo 2:
Halušky se zelím a uzeným masem ● 96 Kč
(halušky, zelí, uzená krkovička)

Pátek

Polévka:
Hovězí vývar ● 28 Kč
(hovězí maso, zelenina, koření, nudličky)

Hlavní jídko 1:
Tortily plněné kuřecím masem a zeleninou, dip ● 98 Kč
(kuřecí maso, ledový salát, zelenina, směs koření, dip)

Hlavní jídlo 2:
Čočka na kyselo; uzena, krkovička ● 92Kč
(čočka, uzená krkovička)

Hlavní jídko 3:
Čočka na kyselo; sázené vejce ● 82 Kč
(čočka, vejce)