Jídelní lístek

Platný od 18. 1. 2020 do 22. 1. 2021

Bufet Fakulta strojní

 

mimo provoz

vzhledem k malému počtu zákazníků pro Vás vaříme

v bufetu na FEl


.

Bufet Fakulta elektrotechnická

Pondělí

Polévka:
Dršťková ● 28 Kč
(hovězí dršťky, směs koření)
Hlavní jídlo 1:
Kuřecí prsíčka na paprice; houskový knedlík / těstoviny ● 94 Kč
(kuřecí maso, smetana, koření)
Hlavní jídlo 2:
Zbojnická kotleta; hranolky / rýže ● 98 Kč
(vepřové maso, slanina, cibule, česnek, koření)

Úterý

Polévka:
Gulášová ● 28 Kč
(hovězí maso mleté, brambory, směs koření)
Hlavní jídlo 1:
Boloňské špagety, sýr ● 94 Kč
(špagety, mleté maso, kečup, zelenina, směs koření, sýr)
Hlavní jídlo 2:
Přírodní kuřecí plátek, smetanové brambory ● 98 Kč
(kuřecí maso, směs koření)

Středa

Polévka:
Bramborová ● 28 Kč
(brambory, zelenina, houby, směs koření)
Hlavní jídlo 1:
Kuřecí řízek v pivním těstíčku. míchaná zelenina, pařížské brambory ● 98 Kč
(kuřecí maso, pivní těstíčko, zelenina, koření)
Hlavní jídlo 2:
Námořnické maso, bramboráčky / rýže ● 98 Kč
(vepřové maso, cibule, kari, chilli, worchester, koření)

ČTVRTEK

Polévka:
Frankfurtská ● 28 Kč
(uzenina, brambory, směs koření)
Hlavní jídlo 1:
Španělský ptáček z vepřového masa, hk. knedlík / rýže ● 98 Kč
(vepřové maso, uzenina, okurka, slanina, cibule, směs koření)
Hlavní jídlo 2:
Dukátové buchtičky. ● .92 Kč
(buchtičky, šodó)

PÁTEK

Polévka:
Hovězí vývar ● 28 Kč
(hovězí maso, zelenina, koření)
Hlavní jídlo 1:
Smažený hermelín; vař. brambory, tatarská omáčka ● 98 Kč
(hermelín, trojobal)
Hlavní jídlo 2:
Smažený eidam; vař. brambory, tatarská omáčka ● 98 Kč
(eidam, trojobal)
Hlavní jídlo 3:
Pikantní kuřecí nudličky, pečený brambor / rýže ● 98 Kč
(kuřecí maso, zelenina, koření)