Jídelní lístek

Platný od 19. 2. 2018 do 23. 2. 2018

Bufet Fakulta strojní

Pondělí

Polévka:
Čočková ● 25 Kč
(čočka, uzenina, směs koření)
Hlavní jídlo 1:
Kantonská rýže ● 79 Kč
(rýže, kuřecí maso, uzenina, vejce, cibule, pórek, žampiony, kapie)
Hlavní jídlo 2:
Ragů Petra Voka; těstoviny ● 79 Kč
(vepřové maso, cibule, česnek, pepř, lečo, celer, feferonka, sýr)
Hlavní jídlo 3:
Kuřecí steak Čarodějka; hranolky ● 92 Kč
(kuřecí maso, směs koření Čarodějka)

Úterý

Polévka:
Drštková ● 25 Kč
(hovězí dršťky, směs koření)
Hlavní jídlo 1:
Zapečené těstoviny s uzeným masem ● 79 Kč
(těstoviny, uzená krkovička, vejce)
Hlavní jídlo 2:
Vepřovy steak s grilovaným lilkem; hranolky ● 92 Kč
(vepřové maso, lilek, směs koření)
.
.
.

Středa

Polévka:
Zeleninová s vejcem ● 25 Kč
(zelenina, brambory, vejce, směs koření)
Hlavní jidlo 1:
Chilli-Con Carne; pečivo ● 82 Kč
(hovězí maso, fazole, cibule, feferonka, paprika, kapie, kukuřice, protlak)
Hlavní jídlo 2:
Vepř. plátek s paprikou a žampiony; vařené brambory ● 79 Kč
(vepřové maso, paprika, žampiony, směs koření)
Hlavní jídlo 3:
Vepř. steak s aztéckým kořením ● 92 Kč
(vepřové maso, aztécké koření)

Čtvrtek

Polévka:
Gulášová ● 25 Kč
(hovězí maso mleté, brambory, směs koření)
Hlavní jídlo 1:
Vepřový závitek; rýže ● 82 Kč
(vepřové maso, mleté maso, uzenina, okurka, vejce)
Hlavní jídlo 2:
Kuřecí steak „Thajvan“; hranolky ● 92 Kč
(kuřecí maso, směs koření thajský gril)

Pátek

Polévka:
Hovězí vývar ● 25 Kč
(hovězí maso, zelenina, koření, nudličky)
Hlavní jídlo 1:
Dračí oheň; hranolky / rýže ● 83 Kč
(kuřecí maso, pikantní marináda, feferonka, cibule, paprika, rajče, pórek)
Hlavní jídlo 2:
Kuřecí játra na cibulce; rýže ● 79 Kč
(kuřecí játra, cibule, slanina, sůl, pepř)

Bufet Fakulta elektrotechnická

Pondělí

Polévka:
Bramborová ● 25 Kč
(brambory, zelenina, houby, směs koření)
Hlavní jídlo 1:
Katův šleh; hranolky /rýže ● 84 Kč
(vepřové maso, zelenina, rajčatový protlak, směs koření)
Hlavní jídlo 2:
Hovězí na divoko; bramboráčky / rýže ● 88 Kč
(hovězí maso, žampiony, červené víno, směs divokého koření)
.
.
.

Úterý

Polévka:
Frankfurtská ● 25 Kč
(zelenina, brambory, směs koření)
Hlavní jídlo 1:
Kuře na paprice; houskový knedlík / těstoviny ● 79 Kč
(kuřecí maso, smetana, koření)
Hlavní jídlo 2:
Smažený květák; vařené brambory, tatarská omáčka ● 82 Kč
(květák, trojobal, tatarská omáčka)
Hlavní jídlo 3:
Smažené žampiony; vařené brambory, tatarská omáčka ● 82 Kč
(žampiony, trojobal, tatarská omáčka)

Středa

Polévka:
Zelná ● 25 Kč
(zelí kysané, brambory, klobása, směs koření)
Hlavní jídlo 1:
Vepřové medailonky s marinádou; hranolky / rýže ● 82 Kč
(vepřové maso, cibule, česnek,
soj. omáčka, worcester, koření, hořčice, kečup)

Hlavní jídlo 2:
Kuře „ala“ bažant se špenátem; bramborový knedlík ● 83 Kč
(kuřecí stehno, směs koření na bažanta, špenát)
.
.

Čtvrtek

Polévka:
Čočková ● 25 Kč
(čočka, uzenina, směs koření)
Hlavní jídlo 1:
Svíčková na smetaně; houskový knedlík ● 89 Kč
(hovězí maso, kořenová zelenina, smetana)
Hlavní jídlo 2:
Vepřové medailonky v pepřové omáčce; hranolky / rýže ● 82 Kč
(vepřové maso, smetana, směs pepřů a jiné koření)

Pátek

Polévka:
Cibulačka25 Kč
(cibule, směs koření, sýr, krutony)
Hlavní jídlo 1:
Kuřecí medailonky s bazalkovou omáčkou;
bramborové noky / hranolky ● 82 Kč
(kuřecí maso, smetana, bazalka)
Hlavní jídlo 2:
Smažená mořská štika ● 79 Kč
(mořská štika, trojobal)