Jídelní lístek

Platný od 21. 5.2018 do 25. 5. 2018

Bufet Fakulta strojní

PONDĚLÍ

Polévka:
Frankfurtská ● 25 Kč
(uzenina, brambory, směs koření)

Hlavní jídlo 1:
Plněná kuřecí kapsa; vařené brambory / rýže ● 86 Kč
(kuřecí maso, klobása, niva, vejce kapie, veka, koření)

Hlavní jídlo 2:
Vepřový plátek na zázvoru; vařené brambory / hranolky ● 79 Kč
(vepřové maso, zázvor, cibule, mrkev, kořen)

Hlavní jídlo 3:
Vepřový steak s restovanými jablky; hranolky ● 92 Kč
(vepřové maso, máslo, jablka, hřebíček, koriandr)

ÚTERÝ

Polévka:
Bramborová ● 25 Kč
(brambory, zelenina, směs koření)

Hlavní jídlo 1:
Moravský vrabec se zelím / špenát;
bramborový / houskový knedlík ● 84 Kč
(vepřové maso, cibule, česnek, špenát / zelí, směs koření)

Hlavní jídlo 2:
Kuřecí steak s lilkem; hranolky ● 92 Kč
(kuřecí maso, lilek, směs koření)

STŘEDA

Polévka:
Čočková ● 25Kč
(čočka, uzenina, směs koření)

Hlavní jídlo 1:
Kuřecí řízek Savoj; bramborová kaše ● 85 Kč
(kuřecí maso, trojobal, vejce)
·

Hlavní jídlo 2:
Vepřový steak s rajčaty a sýrem; hranolky ● 92 Kč
(vepřové maso, sýr, rajčata, směs koření)

ČTVRTEK

Polévka:
Slovenská kyselica ● 25 Kč
(zelí, brambory, klobása, uzené maso, smetana, směs koření)

Hlavní jídlo 1:
Svíčková na smetaně; houskový knedlík ● 89 Kč
(hovězí maso, kořenová zelenina, smetana)

Hlavní jídlo 2:
Kuřecí steak s medvědím česnekem; hranolky ● 92 Kč
(kuřecí maso, medvědí česnek, grilovací koření)

PÁTEK

Polévka:
Pórková s vejci ● 25 Kč
(brambory, pórek, vejce, směs koření)

Hlavní jídlo 1:
Pikantní masová směs; rýže ● 83 Kč
(vepřové maso, kuřecí maso, směs koření)

Hlavní jídlo 2:
Vepřová dušená kýta s mrkví; Vařené brambory ● 78 Kč
(vepřové maso, mrkev, směs kořen)

Bufet Fakulta elektrotechnická

PONDĚLÍ

Polévka:
Drštková ● 25 Kč
(hovězí dršťky, směs koření)

Hlavni jídlo 1:
Kuřecí gyros; hranolky / rýže ● 78 Kč
(kuřecí maso, koření na gyros, tzatziki)

Hlavní jídlo 2:
Segedínský guláš; houskový knedlík ● 79 Kč
(vepřové maso, zelí, smetana, koření)

·
·
·

ÚTERÝ

Polévka:
Fazolová ● 25 Kč
(fazole, klobása, směs koření)

Hlavní jídlo 1:
Farmářský kotlet; hranolky / rýže ● 84 Kč
(vepřové maso, klobása, křen, sýr směs koření)
·

Hlavní jídlo 2:
Drůbeží risoto se sýrem ● 79 Kč
(rýže, kuřecí maso, zelenina, sýr)

STŘEDA

Polévka:
Frankfurtská ● 25 Kč
(brambory, uzenina, směs koření)

Hlavní jídlo 1:
Kuřecí plátek s Bretaňskou zeleninou;
vařené brambory /hranolky ● 82 Kč
(kuřecí maso, bretaňská zelenina)

Hlavní jídlo 2:
Koprová omáčka, hovězí vařené; houskový knedlík ● 82 Kč
(hovězí maso, kopr, smetana)

ČTVRTEK

Polévka:
Bramborová ● 25 Kč
(brambory, zelenina, směs koření)

Hlavní jídlo 1:
Čevapčiči; vařené brambory ● 79 Kč
(brambory, zelenina, směs koření, mleté maso, směs koření)

Hlavní jídlo 2:
Kuřecí čína; hranolky / rýže ● 84 Kč
(kuřecí maso, zelenina, směs koření)

PÁTEK

Polévka:
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky ● 25 Kč
(hovězí maso, zelenina, játrové knedlíčky, nudličky, koření)

Hlavní jídlo 1:
Smažené kuřecí řízečky; vařené brambory ● 86 Kč
(kuřecí maso, trojobal)

Hlavní jídlo 2:
Smažené vepřové řízečky; vařené brambory ● 86 Kč
(vepřové maso, trojobal)